Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve il yöneticileri ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Demokratikleşme Paketi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi ile ilgili görüşlerini aktaran Hasan Bitmez, temel hak ve hürriyetlerin genişlemesini temin edecek her adımı şartsız desteklediklerini belirtti. Paketin öne çıkan hususları hakkında Saadet Partisi'nin gördüğü eksiklikleri anlatan Bitmez, “Demokratikleşme Paketi, milletimizin ihtiyaçları ve beklentilerine göre, tüm kesimlerin görüşü alınarak yeniden dizayn edilmelidir.” şeklinde konuştu.

Kaliteli Demokrasi, Güçlü Türkiye

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha demokratik ve özgür Türkiye için her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizen Başkan Kösemusul, “Kaliteli demokrasi, güçlü ve gelişen Türkiye demektir. Tüm kesimlerin ülkemizin demokratikleşme, özgürleşme ve gelecek sürecinde düşünceleri ve projeleri ile yer almasını önemsiyoruz.” dedi.

 Daha Müreffeh Türkiye İçin

Kösemusul; “Ortak hedefimiz çok daha müreffeh, özgür ve mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye'dir. Kaliteli demokrasiye sahip bir Türkiye'nin ekonomisi çok daha güçlenecek ve iş dünyasına ciddi katkı sağlayacaktır. Ülkemiz için atılacak her faydalı adım, iş dünyasının sorumluluğunu arttırıyor. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Şehrimiz ve ülkemiz için gayretli çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

.

 


 

.

 

Haber Tarihi : 6/10/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::