Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Komitesi üyeleri organizasyonu ile SAMSUNG Türkiye sorumlusu tarafından çoğunluğu bilişimcilerden oluşan meslek grubu üyelerine firma ve ürünleri hakkında bilgilendirmede bulunduğu bir toplantı düzenledi.

SATSO'da gerçekleştirilen Mesleki ürün bilgilendirme toplantısına 31. Meslek Komitesinden SATSO Meclis Üyesi Behlül Bayrak ve Necmettin Kırık Komite Üyeleri ve çok sayıda sektör temsilcisi iştirak etti.

SATSO Meclis Üyesi Behlül Bayrak, 31. Meslek Komitesi olarak, meslek grubu üyelerinin, ürünlerini pazarlarken ürün hakkında tam bilgi sahibi olmaları ve satış sonrası hizmetlerin de aktif olarak sürekliliğini sağlamak adına ürün bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini belirtti. Bayrak konuşmasının devamında, bu tür toplantıların sektörün kaliteli hizmetler vermesi açısından önemine de değinerek bu tür organizasyonlara devam edeceklerini ifade etti.

Bayrak'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen SAMSUNG Türkiye satış sorunlusu firma ürünlerinin özelliklerini anlattı. Özellikle SAMSUNG marka akıllı telefonların kullanım özellikleri ve avantajları hakkında bilgi verilen toplantıda ürün ile ilgili görsel sunum da gerçekleştirildi.

 

Haber Tarihi : 12/10/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::