Kösemusul “Gücümüz Birlikteliğimizdendir”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde geleneksel olarak yapılan “Bayramlaşma Töreni” bu bayramda yoğun bir katılımla gerçekleşti.
SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO davetlileri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene protokol üyeleri yine büyük ilgi gösterdi.
Törene başta Sakarya Valisi Mustafa Büyük olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Jandarma Komutanı Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Meclis Üyeleri, Meclis Eski Üyeleri ve çok sayıda iş adamı ile basın mensupları iştirak etti.
Bayramın ikinci günü, SATSO Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen “Bayramlaşma Töreni”ninde tüm konuklar birbirileriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkanı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul dini bayramların, Allah'a yaklaşmak gibi ulvi bir mana içerdiğini dile getirerek aynı zamanda insanların birbirlerine yakınlaşmasına da vesile yegane zamanlar olduğuna işaret etti.
Kösemusul, Kurban Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni'nin Oda camiası içindeki birlik ve beraberliği de perçinlediğine dikkat çekerek “Üyelerimiz, eski dönem başkanlarımız, eski ve yeni dönem meclis üyelerimizi böyle özel bir günde yanımızda yakınımızda birlikte görmekten çok memnun olduk. Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO bu kentin en büyük ailesidir, aile fertlerinin böyle günlerde birbirilerine kenetlenmeleri çok önemli, gücümüz birlikteliğimizdendir.
Tüm bu duygular ile Sakarya iş dünyası olarak öncelikle üyelerimiz olmak üzere, Türk milletinin kurban bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 16/10/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::