Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Engelliler Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezleri açılışı için Sakarya'ya geldi.

 6. Meslek Komitesi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO 6. Meslek Komitesi (Tekstil ve Deri Ürünleri Ticareti) üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştü.

 Serbest Kıyafet

Sektör temsilcilerinin sıkıntılarını Bakan Avcı'ya ileten komite üyeleri, okullarda serbest kıyafet uygulamasıyla üretici ve esnafın yaşadığı mağduriyetin giderilmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar için Bakan Nabi Avcı'ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 Üretenin Yanındayız

Üyelerin bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi noktasında Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm imkânları seferber ettiklerini kaydeden Başkan Mahmut Kösemusul, “Okul kıyafeti yapan ve satan üyelerimizin sıkıntılarını dilekçe ile TOBB'a bildirmiş ve konuyla ilgili TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmüştük. Milli Eğitim Bakanlığımız da mevcut sıkıntıyı giderme noktasında hassasiyet göstererek bir çalışma gerçekleştirdiler. Yakın ilgisinden dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. SATSO olarak üretenin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Tarihi : 21/10/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::