TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı ve İstanbul kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Güner Dinçbal Kal, Kocaeli Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Penbe Arslan, SATSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve İcra Komitesi Üyeleri ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Kadın Girişimcilerden sorumlu SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya'nın da bulunduğu ziyarette konuşan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı ve İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Güner Dinçbal Kal, Kösemusul'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kal, Marmara Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulları ile ortak projeler çerçevesinde bir araya gelmek istediklerini belirterek özellikle üniversite öğrencisi girişimci adayı kızlara yönelik proje ile ilgili Başkan Kösemusul'a bilgi verdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise girişimciliğin önemine değinerek ilimizdeki genç ve kadın girişimci potansiyelini artırmak ve aktif bir şekilde iş yaşamına adaptasyonlarını sağlamak adına SATSO Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Kösemusul girişimci adaylarının iş dünyasına kazandırılması için gereken mücadeleyi verdiklerini dile getirerek “Girişimcilik kültürel ve sosyo ekonomik bir olgudur, topluma ve ülke ekonomisine pozitif katkı sağlayacak her türlü yenilikçiliğin ve girişimciliğin destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Söz konusu ziyaret değerlendirmelerin ardından karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 25/10/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::