SATSO Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakaryaspor'a destek çağrısı yaptı. Kösemusul, “Sakaryaspor şehrimizin önemli bir markasıdır. Elimizden gelen desteği verelim” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı SATSO'da gerçekleştirildi. Önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın'ın görüşlerini dile getirmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, önemli açıklamalar yaptı.

 Hedeflere adım adım

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Sakarya için önemli hedefleri olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak görevlerimizi çok iyi biliyoruz. 2023 Vizyonu çerçevesinde, hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sakarya'mızın ihracatta gösterdiği artış memnuniyet vericidir. Şehrimizin ticareti güçleniyor. İnşallah birlik ve beraberlikle ülkemiz ticaretinin lokomotifi olarak anılan iller arasında yer alma hedefimize kısa sürede ulaşacağız” diye konuştu.

Sakaryaspor Önemli Bir Marka Sakaryaspor'un şehrin önemli bir markası olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Başkan Kösemusul, şehrin iş adamlarına bir çağrı yaptı. Kösemusul, “Biz SATSO olarak Sakaryaspor'umuz için daha önce de taşın altına elimizi koyduk. Bütün projelerde yer aldık. Hızla değişen ve gelişen Sakarya'mıza yakışan bir Sakaryaspor için elimizden gelen tüm desteği vermeliyiz. Sakaryaspor'u göz ardı etmeyi asla düşünemeyiz. Gönül desteğimizi esirgemeyelim.” ifadelerini kullandı

Haber Tarihi : 31/10/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::