AK Parti Adapazarı Belediye Başkanı Aday Adayı Oktay Yıldırım ve Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Çil, Cihan Saraç Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Adapazarı Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Yıldırım, “Kentin gelişimi açısından sivil toplum örgütlerinin önemi göz ardı edilemez. SATSO ile bundan önceki süreçlerde yer aldığım oluşumlar ve görevim sebebiyle ortak platformlarda bir araya geldik. Umarım bundan sonraki süreçte de aynı iletişimi devam ettiririz.” dedi.

Aday Adaylığı çerçevesinde ilk resmi ziyaretini SATSO'ya gerçekleştiren AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Çil ise AK Parti'nin tabanından bugünlere gelen süreçteki çalışmaları hakkında bilgi vererek Erenler'in genç bir vizyona ihtiyacı olduğunu ifade etti. Çil konuşmasında, “AK Parti'nin 11 yıllık gelişimine yerelde katkı sağlayabilmek amacıyla, AK Parti'nin Belediyecilik vizyonunun temel öğretilerini bilen ve bunları kendisine ilke edinmiş birisi olarak hizmet talibim, hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Ak Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç da gerçekleştirdiği ziyarette “Erenler'e hizmete talibim. İzmit ile Sakarya'yı kıyasladığımızda, İzmit'in çok geliştiğini görüyoruz, Sakarya neden bir İzmit gibi olmasın? Bunu gerçekleştirme noktasında ben de üzerine düşeni yapmaya hazırım” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO olarak ortak aklın hakim olduğu güçlü ve pozitif iletişimin farkındalığı ile hareket ettiklerini belirtti. Başkan Kösemusul, “İlimizin kazanımlarının artması ve ilerlemesi için hiyerarşik olarak erklerin aynı yöne doğru hareket etmeleri çok önemlidir. İlerlemek isteyen bir kentin önüne kimse geçemez. Sakarya'mızı geleceğe hep birlikte taşıyalım.” ifadelerini kullandı.

SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Günay Güneş, Nadir Öztürk, Burhan Akçam, Ömer Arslan, Yunus Tever, Ertuğrul Öztürk ve Fatma Aygün Kahya'nın bulunduğu ziyaretlerde Başkan Kösemusul, aday adaylarına çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar diledi.

 


Haber Tarihi : 5/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::