SATSO 31. Meslek Komitesi davet üzerine İstanbul'da bulunan Microsoft Türkiye ofisine fikir alışverişi ve incelemelerde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiler.

Yapılan görüşmelere 31.Meslek Komitesi adına Meclis Üyesi Necmettin Kırık, Meslek Komitesi Üyeleri; Enes Sevindik, Serdar Uslu, Şenol Silinmez, Ünal Ülkü, Bilal Balıklıkaya Ve Erdal Mert katıldı.

 31. Meslek Komitesi temsilcilerini Microsoft ofisinde Türkiye Kanal Geliştirme Müdürü Berkhan Esmer, Türkiye Kurumsal Pazarlama Müdürü Yavuz Buruk ve İş Geliştirme Yöneticisi Uğur Yılmaz karşıladı.

Meclis Üyesi Necmettin Kırık, Microsoft ürünlerinin Bilişim sektöründeki önemine vurgu yaparak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da birlikte ortak projeler geçekleştireceklerini söyledi. Yapılan görüşmelerde SATSO ile birlikte Microsoft'un meslek mensuplarına ve son kullanıcılara ürün tanıtımı ve kullanımı eğitimleri verilmesi ve 2014 yılındaki pazarlama stratejileri ve teknikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Microsoft Türkiye'nin bulunduğu modern ve akıllı bina SATSO meslek temsilcilerine gezdirilerek, binanın özellikleri ve ofisler hakkında bilgiler verildi.

           

Haber Tarihi : 13/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::