Sakarya Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Alagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Prof. Dr. Alagöz, Türk Ocaklarının geçmişi 100 yıl öncesine dayanan ülkenin en köklü ve dernekler arasında yer aldığını belirtti.

 “Türk Ocakları, milli kültürün, ahlak ve fikir hayatının geliştirilmesi, milli birliğin kuvvetlendirilmesi, toplum yapısının sağlamlaştırılması ve Türklüğün yüceltilmesi amacıyla kuruldu. Türk milliyetçiliği olarak adlandırılan bu amaç, derneğimizin milli ülküsüdür” diyen Türk Ocakları Başkanı Prof. Alagöz 30 Kasım Cumartesi günü İstanbul, Trakya ve Marmara Bölgesi Türk Ocağı Şubelerinin genişletilmiş İstişare toplantısı hakkında bilgi verdi.

Alagöz ve dernek üyeleri 30 Kasım Cumartesi günü Elmas Otel'de yapılacak olan toplantıya Türk Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılacağı dile getirerek organizasyonda SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u da aralarında görmekten memnun olacaklarını belirtti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul  bu yıl kuruluşunun 102'nci yılını kutlayacak olan Türk Ocağı yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 20/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::