Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında SATSO ilgili meslek komitelerinin, gıda ile doğrudan teması olan işletme çalışanlarına yönelik sertifikalı hijyen eğitimleri düzenlenmesine yönelik bir protokol imzalandı.

İmzalanan protokol doğrultusunda; Sakarya'da bulunana gıda üretim ve perakende iş yerlerinde, insani temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği SATSO Meslek Komiteleri üye işyerlerinde çalışanlara yönelik hijyen eğitiminin verilmesi amaçlanmaktadır

 “Hijen Eğitimi Yönetmeliği” kapsamında çalışanlara eğitim verilmesi amacıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen protokol imza törenine, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Milli Eğitim Müdürü yavuz Selim Sandıkçı ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak etti.

SATSO ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde oda üyelerine 'Hijyen Eğitimi' eğitimi verilmesi konusunda düzenlenen protokolle, SATSO Üyesi işletmelerde çalışan personeller konu ile ilgili detaylı bir eğitim sürecinin ardından katılım belgesi almaya hak kazanacak.

İşbirliği protokolü imza töreninde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,” Hızla değişen teknolojik bilgi, üretim yöntemleri ve iş hayatındaki gelişmelere paralel dinamik bir yapı sergileyen meslekî ve teknik eğitimin önemi tüm dünyada giderek artmaktadır. Bu dinamik yapı; sürekli kendini yenileyen bir iş dünyasını da gerektiriyor. Biz de üyelerimizin her türlü ihtiyacına ve günün gerektirdiklerine uygun faaliyetlerimizle fayda sağlamaya gayret ediyoruz. Protokolünü imzaladığımız hijyen eğitimi de bunlardan biridir, SATSO olarak çalışmalarımızı, bilinçli gelişen dünyanın farkındalığına sahip üyelerimizle birlikte yapmak ve ilimiz ekonomisini yukarılara taşımak amacıyla devam ettireceğiz. Bu vesile ile gerektiğinde her türlü desteği aldığımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz Selim Sandıkçı'ya da proje ortaklığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı ise, hedef kitlelerin olumlu şekilde yaralanacağı her türlü çalışmanın destekçisi ve yol göstericisi olmaya gayret ediyoruz. Protokolümüzün taraflara hayırlı olmasını dilerim” dedi

 

 

Haber Tarihi : 26/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::