Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergun Atalay'ı ziyaret etti.

Başkan Atalay'ın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundan SATSO Heyeti, Atalay ile Sakarya'da gerçekleşen yatırımlar ve şehrin geleceği hakkında konuştu.

Hızla Gelişen Sakarya
Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya'mızın değerlerinden Sayın Başkanımızı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisinin de Sakarya'nın gelişme ve büyüme sürecinden mutlu olduğunu biliyoruz. Biz, şehrimizin dengeli büyüme ve kalkınmasından yanayız. SATSO olarak bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Karasu Limanı ve Karasu Demiryolu Hattı
Karasu Limanı ve Karasu Demiryolu Hattı ile ilgili yaşanan gelişmeleri Ergun Atalay ile paylaşan Başkan Kösemusul, “Biz, Karasu Limanı ve Karasu Demiryolu Hattı çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz. Karadeniz'den Tüm Dünya'ya açılan, üretimde, istihdamda ve ihracatta ilk 5 il arasında olan bir Sakarya hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sapanca Gölü Ortak Değerimiz
Ziyarette Sapanca Gölü ile ilgili yaşanan gelişmeleri Ergun Atalay'a aktaran SATSO Heyeti, ortak bir çalışma yapma çağrısında bulundu. Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Sapanca Gölü'nün mutlak surette korunması gerektiğini ve bu doğrultuda gerçekleşecek çalışmaların içerisinde yer almak istediklerini belirtirken Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sapanca Gölü ortak değerimizdir. Göl, insani ve turizm amaçlı kullanılmalı ve denetim mekanizmasının daha güçlü işletilmesi gerekmektedir. SATSO olarak Sapanca Gölü'nün kıymetini biliyoruz ve gereken çalışmaların içerisinde yer alacağımızı dile getiriyoruz” diye konuştu.

Gelişimin Önünde Kimse Duramaz
Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergun Atalay, “Sakaryalı dostlarımızın ziyaretinden çok memnun oldum. Sakarya'nın hızla gelişiminin önünde kimse duramaz. Hassasiyetini sağlam tutan bir Sanayi ve Ticaret Odamız var. Bu bizi memnun ediyor. Çok yakın zamanda Sakarya'da artık kaliteler yarışmaya başlayacak. Bunu görebiliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 29/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::