Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Grubu üyeleri geçtiğimiz günlerde Mono Restaurant ‘ta yapılan kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek sektörel değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıya, 31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Behlül Bayrak ve Necmettin Kırık, Komite Başkanı Murat Korkmaz, Komite Üyeleri; Enes Sevindik, İbrahim Arabul ve oluşan 31.Meslek Komitesi Üyeleri ile çok sayıda meslek grubu üyesi iştirak etti.
Toplantıda sektörün üstündeki vergi yükünün ağırlığı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SATSO 31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Behlül Bayrak, “Perakende yasası inşallah istediğimiz gibi çıkacak ve perakendeci tüccarlar olarak daha iyi çalışma şartlarına kavuşacağız” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ‘un da sorunlarının çözümü noktasında yaptığı hizmetler için teşekkür ettiklerini belirten Meclis Üyesi Necmettin Kırık “SATSO el ele Sakarya'nın Hizmetinde” şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda meslek grubu üyeleri kahvaltı organizasyonunu düzenleyen komite üyelerine teşekkürlerini sundular. Davetlilerle tek tek ilgilenen Başkan Murat Korkmaz ve İbrahim Arabul Tüketici Hakları Heyeti ile de bir toplantı tertip ederek bir araya gelmeyi planladıklarını ifade etti.

Haber Tarihi : 26/12/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::