Toplu Taşıma Aracı Sürücü Eğitim Projesi hakkında bir açıklamada bulunan SATSO Başkanvekili Günay Güneş; 19. Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte son günlerde basında yer alan haberleri de değerlendirdi.

 Günay Güneş; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 19. Meslek Grubu üyeleri ve ilimizdeki toplu taşıma aracı sürücülerine yönelik ilk etabı 2012'de yapılan ücretsiz eğitimlerin, üyelerin yoğun talebi üzerine ikinci etabının yakın zamanda başlayacağını belirtti.

SAVAŞ DEĞİL, HİZMET YARIŞI OLABİLİR

Güneş şunları dile getirdi: “Sakarya'nın MARKA şehir olabilmesi, yaşanabilir şehirler sıralamasında üst sıralara çıkmasını sağlamak ve sosyal anlamda ulaşım sektörüne gelen eleştirileri gidermek amacıyla ilki SATSO öncülüğünde Sakarya Üniversitesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle 3 etapta gerçekleştirilen ve yaklaşık 2500 kişinin eğitildiği programa işçi ve öğrenci servisi işleten firma yöneticileri ve şoförleri katıldı, belgeleri törenle dağıtıldı.

Üyelere hizmet amaçlı kurulan odaların aynı zamanda şehrin gelişimi için bir projesi olmuştur. Üyelerden para toplama amaçlı eğitim yapmak değildir. Odalar arası savaş değil, hizmet yarışı olabilir.

PROJEYİ İLK YAPAN “KOPYACILIKLA” SUÇLANAMAZ

28.02.2012 - 07.04.2012 - 07.05.2012 tarihlerinde üç etapta gerçekleştirilen eğitimler ilgili meslek grubu üyeleri ve meslek temsilcisi şoförler tarafından ilgi ile karşılandı. Bu şekilde bir eğitim projesini gerçekleştiren ilimizde ilk odayız. Odamızın kopyacılıkla itham edilmesi gerçeği yansıtmamaktadır.

Yukarıda geçen tarihlerde eğitim programları, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Sayın Mustafa Ayancı ve SAÜ Öğretim Görevlisi Sayın Zuhal Erol'un katkıları ve yönetiminde gerçekleştirilmiştir.  2012 yılının ilk aylarında başlayan proje kapsamında SATSO salonlarının tam kapasite dolarak gerçekleştirilen eğitimler, katılımcıları oldukça memnun eden bir çalışma olarak başarılı projelerimizin başında yer aldı.

ORTAK AKIL İLE DEVAM…

İlimizin önde gelen kurumları ile işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde amacı sadece üyelerine, üyelerinin de müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak olan SATSO 19. Meslek Komitesi'nin,  bu projesinin ikinci etabını geliştirerek başlatması yine hizmet amaçlıdır. Bugüne kadar temel vizyonu üyelerine ve şehrine en iyi hizmeti vermek olan SATSO'nun yine üyelerinin istifadesine sunduğu ücretsiz bir eğitim projesini kişilerin kendi kişisel hırslarına yenilerek çarpıtması ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik gayretleri yersizdir.”

Haber Tarihi : 3/1/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::