Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Kösemusul söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya'nın temsil edilmesi anlamında iş dünyasının SATSO çatısı altında bulunmuş Milletvekili Özkoç'un çalışmalarında başarılar diledi.

Kösemusul konuşmasının devamında Sakarya'nın gelişmesi ve Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olması anlamında tüm paydaşlarla birlikte hareket ederek aynı yöne bakarak ilerlemenin önemine değindi.

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise “SATSO kendimi aidiyet hissini yaşadığım kurumların başında yer alır. Aranızdan biri olarak TBMM'deki görevim süresince illerin başarısının ticaret ve sanayi odalarının başarısında iş dünyasının olumlu çalışma ortamının büyük katkısı olduğunu gördüm. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın da Sakarya üzerindeki olumlu etkilerinin ve başarılı çalışmalarının devam etmesini dilerim” dedi.

Özkoç özellikle, Sapanca Gölü ve Tüpraş sorunu, Sakarya'da sağlık, Türkiye'de ve Sakarya'da eğitim ve eğitimin sorunları konularında hazırlanan 4 adet dosya takdim ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi : 7/1/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::