Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde görev atanan Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağ'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere gerçekleştirilen ziyarette heyet adına konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Emniyet Müdürü Babadağ'a Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu ile ilgili bilgiler vererek kurumlar arası iletişime verdikleri öneme değindi.

“Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin sorunları ve çözümüne yönelik kurumlarımızla pozitif iletişimi her zaman önceledik. Bu bağlamda İl Emniyet Müdürlüğümüzle de ortak proje ve faaliyetlerde bir araya gelerek kentimizin çıtasını yükseltmek adına çalışmalarda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de temennimiz, Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak çalışmalarda paydaşlığımızın devam etmesi doğrultusundadır. İki kurum arasındaki diyaloğun artarak devam etmesini dileriz.” dedi.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağ ise hep birlikte Sakarya'nın geleceği için hizmet etmek arzusunda olduklarını belirterek SATSO Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Tarihi : 14/1/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::