Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 19. Meslek Komitesi öncülüğünde düzenlenen “Sertifikalı Toplu Taşıma Aracı Sürücü Eğitim Programı”, 03-04-05 Şubat tarihlerinde saat 18.30'da SATSO Ali Coşkun Salonu'nda düzenlenecek eğitimle ilk etabına start verecek.

Eğitim programı, bu defa il sınırları içerisinde yolcu taşımacılığı yapan ticari taksi, taksi dolmuş, ticari minibüs, Umum servis araçları ve özel halk otobüsleri sürücüleri, bu araçların sahipleri ve sahibi olmak isteyenlere yönelik gerçekleştirilecek.

SATSO, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile içeriği genişletilen eğitimlerin sonunda sınav yapılarak katılımcılara geçerli sertifika verilecek

Eğitim konularında da güncelleme yapılan programda mesleki eğitim ve davranış modelleri kursları düzenlenerek katılımcıların bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi ve yolcu memnuniyetinin artırılarak ildeki trafik düzenlemesinin de sağlıklı bir şekilde ilerlemesi hedefleniyor.

 İlk grup 03-04-05 Şubat 2014 Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri akşam başlayacak eğitimin diğer grupları için kayıtlar devam ediyor.

Haber Tarihi : 27/1/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::