Polonya'nın ticaret ve yatırım potansiyeli hakkında bilgi vermek üzere Polonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırımı Geliştirme Bölümü yetkilisi Müsteşar Sn. Michal MIERZWA, 09 Mart 2010 Salı Günü saat 11.00'de Odamızı ziyaret edecek.

Tarım ve hayvancılık, imalat sanayi, madencilik, enerji, inşaat ve turizm sektörlerinin ön plana çıktığı Polonya ile karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleştirilecek söz konusu toplantıya üyelerimizin iştiraki beklenmektedir.

Yüzölçümü, nüfus ve ekonomik potansiyeli ile orta büyüklükte bir Avrupa ülkesi olup, en fazla yabancı sermaye yatırımlarına konu olan Polonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırımı Geliştirme Bölümü yetkilisi Müsteşar Sn. Michal MIERZWA, geçtiğimiz yıllarda yine Odamızı ziyaret ederek ülkenin yatırım avantajları hakkında bilgi vermişti.

Haber Tarihi : 5/3/2010