SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan'ı ziyaret etti. Hızla devam eden OSB çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kösemusul, "Ferizli bizim gözbebeğimiz. Ferizli'de gelecek var. Ferizli ilçemiz kısa bir sürede inşallah Sakarya'da sanayinin lokomotifi olacak" dedi. 

Kaymakam Erdoğan'a Ziyaret
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan'ı ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan'a görevinde başarılar dileyen Başkan Mahmut Kösemusul daha sonra Ferizli'de hızla devam eden OSB çalışmalarını inceledi. 

Ferizli Gözbebeğimiz
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın şehrin vizyonunu çizen öncü kuruluşlardan olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, "SATSO olarak şehrimizin daha da gelişmesi için projeler oluşturuyor ve hayata geçiriyoruz. Kümelenmeye çok önem veriyor, sanayileşmeyi kıymetli tarım arazilerinin dışında gerçekleştirmek için gayretli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın hepsini birlik beraberlik içerisinde tamamlamak bizleri çok memnun ediyor. Ferizli bizim gözbebeğimiz. Ferizli ilçemizde gelecek var. Karasu Limanı ve demiryolu çalışmaları ile hızla süren OSB çalışmalarımızla Ferizli'de binlerce hemşehrimize istihdam sağlayacağız. Yeni büyüme alanlarımız var. 2. Etap için onay aldık. Tüm çalışmalarımız sonucunda Ferizli ilçemiz kısa bir sürede inşallah Sakarya'da sanayinin lokomotifi olacak" ifadelerini kullandı. 

Başkan Soğuk'tan SATSO'ya Teşekkür
SATSO'nun çalışmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, "Ferizli'miz büyüyor, gelişiyor. Bu süreçte en önemli çalışmayı yapan SATSO Yönetim Kurulu başkanımızın şahsında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz. En kısa sürede OSB çalışmaları tamamlanacak ve Ferizli'mize büyük değer kazandıracak" şeklinde konuştu. 

Haber Tarihi : 21/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::