ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi'nce kabul edilen sözde 'Ermeni Soykırımı' kararı; geçerli hiçbir belge ve kanıta dayanmayan, hukuki zeminden yoksun, Türk düşmanlığı üzerine bina edilmiş ve tarihi gerçeklerle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır. 
 

 

 

Belli Lobilerin keyfi siyasi yaklaşımları neticesinde dünya kamuoyuna kabul ettirilmeye çalışılan bu tür yaklaşımların Türk Ulusunca kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir.  

 

 

Mesnetsiz, dayanaksız ve tamamen gerçek dışı iddialarla meşru zeminde taraf bulmaya çalışan Ermenilere hamilik görevine soyunan ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi'nin bu kararı, Türkiye ve ABD arasında yıllardan beri süregelen iyi niyetli ilişkileri sekteye uğratacak ve tamiri mümkün olmayan derin yıkımlara neden olacaktır.

 

 

Ermenilerin dünya kamuoyunu yanlış yönlendirme ve tarihsel gerçekleri çarpıtma oyunlarına karşı, tüm vatandaşlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde, haklı tepkimizi ortaya koymaya davet ediyor;

 

 

Bu vesileyle, ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi'nde kabul edilen sözde 'Ermeni Soykırımı' kararını şiddetle kınadığımızı kamuoyuna deklare ediyoruz.  

 

 

 



SAKARYA

TİCARET VE SANAYİ ODASI

Haber Tarihi : 5/3/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::