Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinliklerle kutlayacak. Bu etkinlikler çerçevesinde 1 Mart'ta bir ödül töreni düzenlenecek.

Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilecek Ödül Töreninde, Kurumlar Vergisi Kategorisi, Gelir Vergisi Kategorisi, İhracat Kategorisi, Özel Ödül Kategorisi olarak 4 kategoride 16 ödül verilecek.

Tüm Sakaryalılar Davetli

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluş yıl dönümü kutlamaları için hazırlıkları hızla devam ediyor. Bu yılki “90.Kuruluş Yıl Dönümü ve Ödül Töreni Etkinlikleri” 1 Mart'ta gerçekleştirilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek 90. Yıl Ödül Töreni etkinliklerine il dışından çok sayıda davetlinin, ilimiz protokolünün ve Odamız üyeleri ile Sakarya halkının iştirak etmesi bekleniyor.

Halk Dansları Topluluğu Gösterisi ve Mustafa Ceceli Konseri

90. yıl etkinlikleri 01 Mart Cumartesi günü saat: 17.00'de başlayacak olup Ödül Töreni'nin ardından Halka Dansları Topluluğu Gösterisi ve Mustafa Ceceli Konseri ile devam edecek

Kösemusul'dan Davet

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 01 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek SATSO 90. Yıl Ödül Töreni ve Kutlama Etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak davette bulundu.

Kösemusul yaptığı açıklamada Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 90 yıldır üyeleri ve şehrin gelişimine katkıda bulunan öncü bir kuruluş olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi:

“Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kuruluş Yıldönümü Töreni'nin bizim için ayrı bir yeri var, 90'nıncı yılımızın şeref ve sevincini hep birlikte paylaşıyoruz. Sahip oldukları dirayet ve azimle; yatırım yaparak, istihdam yaratarak, vergi ödeyerek, ihracat yaparak, Sakarya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan; ayrıca Sakarya ekonomisine yöne veren üyelerimizin de ödüllendirileceği özel günümüzü tüm üyelerimiz, halkımız ile paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle onurlandıracağı 90. Yıl kutlama etkinliklerimiz çerçevesindeki Halk Dansları Topluluğu Gösterisi ve Mustafa Ceceli Konseri ile de günün coşkusunu hep birlikte yaşamayı ümit ediyoruz.

Üyelerle Güçlüyüz

Bu vesile ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu özel gününü paylaşmak adına bizlerle beraber olmak isteyen destekleri ve varlıklarıyla gücümüzü perçinleyecek tüm üyelerimizi ve Sakarya halkını aramızda görmek ister, katılımınızdan memnuniyet duyarız”

 

 

 

 

 

Haber Tarihi : 28/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::