Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımı ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bülent Bingöl'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı iken Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bülent Bingöl'e SATSO camiası adına Sakarya'daki görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi verdi.

SATSO 90. Yıl Ödül Töreni Ve Kutlama Etkinlikleri hakkında da bilgi veren Kösemusul, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kuruluş Yıldönümü Töreni'nin bizim için ayrı bir yeri var, 90'nıncı yılımızın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel törenimizin heyecanını Tüm Sakarya halkı ile paylaşmak için gerçekleştirilecek etkinliklerle farklı bir paylaşım yaşamayı arzuluyoruz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın birlikte güçlüyüz anlayışı ile ildeki tüm kurum ve kuruluşlarla ortak payda ve ortak vizyonda hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Kösemusul, bu birlik ve beraberlik anlayışının meyvelerini de kente daha hızlı ve kaliteli hizmet anlamında aldıklarını ifade etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, kurumsal işbirliğinin önemine değindi.

Haber Tarihi : 28/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::