Demokrat Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Başaran ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Ergün seçim çalışmaları çerçevesinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette heyet adına konuşan Demokrat Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Başaran seçim sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi vererek 30 Mart seçimlerinin ardından seçildikleri takdirde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Başaran konuşmasında parti içi kurumsallık ve demokrasinin önemine değinerek “öngörülü bir siyaset yapmak gerek, siyasi yarışlarda millet ve talepleri ön plana çıkmalıdır. Bizim geleceğe yönelik Bir Türkiye Projemiz olmalı” dedi. İstişare kültürünün gerekliliğine de vurgu yapan Başaran “İstişare ve dayanışmanın ülkenin gelişimine katkısı büyük olur. Zorlama ve baskı ile doğruyu bulamayız” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Demokrat Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Başaran ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Ergün'e çalışmalarında başarılar dileyerek “Hakkınızda hayırlısı olsun hizmet yolculuğunuzda başarılar diliyorum.” Dedi.

Kösemusul konuşmasının devamında kurumsal işbirliği çerçevesinde üyelerin menfaatini gözeterek ilin gelişmesi adına hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek “ Bu anlayışla iş dünyası olarak ilimize sosyal ve ekonomik katkı sağlayacak projelerde yer alıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odaları demokrasinin en temel alanlarıdır. Farklı görüşten insanların aynı çatı altında toplanarak aynı hedef için çalışabilmeleri en güzel demokrasi örneğidir. Amacımız ilimize ve üyelerimize en güzel hizmeti sunmaktır” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 5/3/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::