Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, 90. Yıl etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz akşam Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Türk Müziği Topluluğu Konseri'nde, SATSO'nun 90 yıllık mazisinin gururu, sanatsever Sakaryalılar ile paylaşıldı.

2008 yılından bu yana Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren SATSO Türk Müziği Topluluğu Şef Hamdi İtil Yönetiminde dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Konsere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SATSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve yüzlerce dinleyici iştirak etti.

Konserden önce bir selamlama konuşması yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk konuklara hoş geldiniz diyerek şunları dile getirdi:

“Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 2008 yılından itibaren çalışmalarını sürdüren

Ve düzenlediği konserlerle müzikseverlere her defasında farklı keyifler yaşatan SATSO Türk Müziği Topluluğu, 90. yıl kutlamalarımız kapsamında, bu gece,  bizlerle olacak.

Sakarya'mız bugün değerlerini yarıştıran, her geçen gün yeni bir başarıya ulaşan bir şehirdir. Her alanda çok önemli hizmetler birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçiriliyor.

Tüm üyelerimize “SATSO iyi ki var” dedirtmek için gayretli çalışmalarımızla yolumuza devam ediyoruz. Her alanda başarılı çalışmalar yürütürken sosyo- kültürel faaliyetlerimize de ağırlık veriyoruz. Kültürel çalışmalar güzel Sakarya'mızın en güzel değerlerindendir. Sakarya bugün tüm değerleriyle Anadolu'nun Kültür Başkenti konumuna gelmiştir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği Topluluğu, değerli sanatçılarımızın bir arada olduğu bir topluluk ve çok güzel çalışmalar ortaya koyuyorlar. Kendilerini kutluyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum. Sakarya'mızı çok seviyoruz. 90. Yılımızda tekrar sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Sanat ve duygu dolu bir gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İki bölümden oluşan konserde sanatçılar Türk Sanat Müziği'nin eşsiz parçaları ile konuklara duygusal anlar dolu bir akşam yaşattılar.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserin kapanışında SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ konserdeki performansları ve çabalarından dolayı Koro adına Şef Hamdi İtil'e çiçek takdim etti.

 

 

Haber Tarihi : 6/3/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::