Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

KOSGEB Sakarya Hizmet Binası'nı da ziyaret eden SATSO Heyeti, KOSGEB Sakarya Şube Müdürü İsmet Yılmaz'a yeni hizmet alanları için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“Birlikten Güç Doğar”
“Birlikten güç doğar” diyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul  “Her kurum ya da kuruluş tek başına görev sorumlulukları çerçevesinde çalışabilir, verilen görevleri yerine getirebilir ancak hep birlikte hareket ettiğimiz zaman Sakarya daha çok güçlü olacaktır.  Bu güne kadar yapmış olduğumuz ortak çalışmalar da bunun bir kanıtı olarak birbirimizle ne kadar uyumlu olduğumuzu gösteriyor. Dileriz ki,  bundan sonraki süreçlerde de hep birlikte Sakarya'mız ve ülkemiz için verimli bir şekilde çalışmaya devam ederiz.” dedi. KOSGEB desteklerinden üyelerimizin

“KOSGEB'ten Destek Almak Zor Değil”

KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yılmaz ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KOSGEB faaliyetleri ve desteklerinin önemine değindi.  Yılmaz konuşmasında,“İnsan ne yapmak istediğini bildikten sonra KOSGEB'ten destek almak çok kolay. Projeniz ve mevzuat örtüşmeli. Mevzuat karmaşık değil” dedi.

KOSGEB ile ilgili insanların bilinçlendirilmesi hususunda SATSO'nun ciddi destekleri olduğunu belirten KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yılmaz “Bu gelişimde SATSO'nun da çok büyük payı var. Özellikle İş Birliği Güç Birliği Projesi konusunda üyelerin bilgilendirilerek bu desteklerden faydalanmalarını sağlamak önemli. Bu konuda da SATSO'nun gereken desteği vereceğine inanıyoruz. ” diyerek teşekkürlerini sundu. Ar- Ge projelerine daha fazla eğilmek gerektiğini ifade eden Yılmaz,  bu bağlamda SATSO ile ortak başarılı çalışmalara imza attıklarını ve benzer işbirliklerinin devam etmesinden memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

 

 

 

Haber Tarihi : 11/3/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::