SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yerel seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sonuçların Türkiye ve Sakarya için hayırlı olacağına olan inancını dile getiren Başkan Kösemusul, “Millet iradesiyle yeni döneme başlayan tüm başkanlarımızı tebrik ediyor, hizmet yolculuklarında başarılar diliyoruz. İşbirliği ortamı inşaallah devam edecek, Sakarya'mızın hizmet bayramı bitmeyecek.” dedi.

 Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yerel seçim sonuçlarının Türkiye ve Sakarya için hayırlı olacağına olan inancını dile getirerek yeni dönem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ekonominin güçlenmesinin sosyal yaşamın gelişmesini de beraberinde getireceğini belirten Başkan Kösemusul, Sakarya'nın son dönemde kazandığı başarılara dikkat çekti. Birlikte hizmet anlayışının şehrin başarı çıtasını yükselttiğini aktaran Kösemusul, “Sakarya'mızı güçlü kılan, bizleri geleceğe umutla baktırarak daha fazla çalışma azmi ile buluşturan, başarılara ulaştıran ortak akılla hayata geçirdiğimiz projelerdir.” diye konuştu.

 Gelecek Sakarya'nın Olacak

Türkiye'nin parlayan yıldızı bir şehir konumuna gelen Sakarya için hayata geçirilecek yeni yatırımlar olduğuna dikkat çeken Başkan Mahmut Kösemusul, “Seçimler bitti ve yeni hizmet dönemi başladı. Artık daha çok çalışma vaktidir. Türkiye'nin yeni metropollerinden biri olması öngörülen ilimizin gelişme sürecinde, turizm-sanayi-tarım üçlemesindeki dengeyi bozmadan büyüyeceğiz. Eğitime verdiğimiz büyük önemle, hayata geçirdiğimiz projelerle ihracatımız sürekli artmaya devam edecek. Bereketli tarım arazilerimizi koruyarak oluşturduğumuz Yeni Organize Ticaret ve Organize Sanayi Bölgeleri hızla tamamlanacak. Otomotiv sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde yatırımcılarımıza kolaylık sağlarken kalifiye istihdamı ve teşvik alımı yüksek bir şehir için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere belediyelerin şehrimiz için önemli projeleri var. Tüm bu çalışmalarla inşaallah gelecek Sakarya'nın olacak. ” şeklinde konuştu.

Yeni Dönem Hayırlı Olsun

Seçimlerde başarılı olan belediye başkanlarını tebrik eden Başkan Kösemusul, “Millet iradesiyle yeni döneme başlayan tüm başkanlarımızı tebrik ediyor, hizmet yolculuklarında başarılar diliyoruz. Sakarya'mızın değerlerini biliyoruz. Büyüyen Türkiye'de Sakarya'mız da hızlı gelişimini sürdürecektir. İşbirliği ortamı inşaallah devam edecek, Sakarya'mızın hizmet bayramı bitmeyecek. İhracatta ilk 5 il arasında olan, liman işlevselliğiyle Karadeniz'den dünyaya açılan otomotiv şehri Sakarya projesini gerçekleştiren, tüm kurumların aidiyet duygusuyla şehrin büyüme ve gelişme sürecinde yer aldığı işbirliği ortamını sağlayan, tarım, turizm desteklerinin alınması ile bu alanlarda marka oluşturan bir Sakarya'ya en kısa sürede kavuşacağımıza inanıyoruz. Her zaman ifade ediyorum. Sakarya'nın büyümesi demek Türkiye'nin büyümesi demektir. Yeni hizmet dönemi ülkemize ve Sakarya'mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Tarihi : 1/4/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::