Sakarya'nın Başarısı Artacak 

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ederek yeni hizmet döneminde başarılar diledi.

Başkan Kösemusul, “Şehrimiz başarılarını artıracak” derken Kösemusul'a teşekkür eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya'mız için el ele hayırlı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecek, yeni Sakarya'yı birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası'nın en önemli hizmet paydaşının Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya'daki hizmet birlikteliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Kösemusul: Birlikte Güçlüyüz

Başkan Kösemusul, “Birlikte güçlü olduğumuzu her fırsatta ifade ettik. Sayın Başkanımızla bir önceki dönemde güzel çalışmaları hayata geçirdik. Yeni dönemde yapılacak çok iş olduğunu biliyoruz. Sayın Başkanımızın çok güzel projeleri var. İş dünyası olarak biz de Sakarya'mız için çalışmayı sürdüreceğiz. Şehrimiz inşallah yeni dönemde de başarılarını artıracak. Zeki Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah duâsını alacak hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin.” diye konuştu.

Toçoğlu: Sakarya'ya Sevdalıyız

Başkan Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz Sakarya'ya sevdalıyız. Şehrimizi çok seviyoruz. Daha yaşanabilir daha mutlu Sakarya oluşturma hedefinde inşallah yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceğiz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Artık tüm il sınırları Büyükşehir hizmet alanına dâhil oldu. Tüm ilçelerimizde paydaş kurumlarımızla yatırımlar gerçekleştireceğiz. İş dünyası için de güzel projelerimiz var. Yeni ticaret bölgeleri ile ilgili güzel çalışmalarımız olacak ve projelerimize kısa süre içerisinde başlayacağız. Ticaret ve Sanayi Odamız hizmet yolumuzda her zaman bizlerle beraber olmuş, şehrimiz için gayretli çalışmaları hayata geçirmiştir. İnşallah, Sakarya'mız için el ele hayırlı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecek, yeni Sakarya'yı birlikte inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 3/4/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::