Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı'nı ağırladı.

Söz konusu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ilimizdeki güvenlik ve asayişin her geçen gün daha başarılı bir şekilde yöneltildiğine dikkat çekerek ilin bu açıdan da yatırımcıların tercih edeceği noktaya gelmesinin olumlu yansımalarına değindi.

Kösemusul ayrıca, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak önceki süreçlerde olduğu gibi, Babadağı'nın müdürlüğündeki Emniyet teşkilatıyla olan kurumsal işbirliğini en verimli şekilde sürdürme gayretlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mustafa Babadağı ise Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve ilimizdeki diğer kurumlarla olumlu bir sinerji çerçevesinde en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 24/4/2014