Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Sakarya Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Meclis Üyesi ve MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı Enver Tok eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette Genç MÜSİAD Başkanı Burak Arığ kurulun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "MÜSİAD'ın bir parçası olan Genç MÜSİAD üyesi kardeşlerimizin gerek bilgileri ile gerekse projeleri Sakarya'nın gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Biz de SATSO olarak, gençlerimiz ile ortak akıl ve ortak vizyon ile çalışmaya hazırız. SATSO Genç Girişimciler Kurulundaki gençlerden olduğu gibi, MÜSİAD Sakarya Gençlik Kurulu olarak sizlerden de ülke genelinde ses getirecek çok güzel projeler bekliyorum. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi'nin yeni Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


 

Haber Tarihi : 28/4/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::