Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın, kuruluş yıldönümünü birdizi etkinliklerle kutlaması gelenek haline gelmiştir. Bu kutlamalar çerçevesinde başarılı üyelerini de  ödüllendiren SATSO'nun düzenlediği etkinlikler kamuoyunda büyük bir ilgi uyandırmaktadır.

 

Bu yılda  “Kuruluş Yıl Dönümü ve Ödül Töreni” etkinliklerimiz 17 Mart 2010 tarihinde (Çarşamba günü) saat 16:30'da Oda hizmet binamızda gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni etkinliklerimize  il dışından çok sayıda davetlinin, ilimiz protokolünün ve Odamız üyelerinin iştirak etmesi beklenmektedir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni etkinlikleri münasebetiyle ilimize gelecek olan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu,  aynı gün saat 14:00'de Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde  “Liderlik  ve Girişimcilik” konulu bir konferans verecektir.

Ayrıca, Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni etkinliklerimiz çerçevesinde, ebru ve teshib sanatçısı Sıddı Zübeyde Atan'ın “41 Besmele Akkase Ebru Kolleksiyonu”'da New York ve Albany Senatolarından sonra Türkiye'de ilk defa Odamızda sergilenecek olup, serginin açılışı da Ödül Töreni programımız öncesinde yapılacaktır.

Söz konusu “Liderlik  ve Girişimcilik” konferansına, Odamızda gerçekleştirilecek olan “41 Besmele Akkase Ebru Kolleksiyonu Sergisine” ve  “Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni” etkinliklerimize tüm  üyelerimiz davetlidir.

Haber Tarihi : 12/3/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::