Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türk Traktör tarafından Erenler'de inşasına başlanan montaj fabrikasında incelemelerde bulundu.

Türk Traktör Yöneticisi Cengiz Kaya'dan bilgiler alan heyet, tesisleri gezdi. İnceleme gezisinde konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul  Türk Traktör Fabrikasının yan sanayi üretimi ile Sakarya'da ana ve yan sanayinin gelişimi adına güzel bir yatırım olduğunun altını çizerek  "Ülkemize ve Sakaryamıza katkı sağlayacak yerli ve yabancı yatırımcıların yanında olmaya devam edeceğiz. Sakarya'nın yüzünü güldüren çok güzel bir yatırım. Çalışmalar memnun edici. İnanıyoruz ki; Türk Traktör yan sanayisiyle de Sakarya'ya bereketini getirecektir. Sakarya için yatırımlar, canlanan ticaret, gelişen sanayi, güçlenen turizm ve kaliteli bir sosyal yaşam demektir” dedi.

Sanayici ve iş adamalarıyla yapılan istişarelerin sonucu şehrin istihdamına önemli bir katkının sağlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımlar için desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

 

 

Haber Tarihi : 9/5/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::