Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul, proje kültürünü geliştirmek ve canlandırmak adına SATSO olarak gayret ettiklerini belirterek Sakarya'nın başarılarının her geçen gün arttığının altını çizdi.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, ayrıca tüm kurumlarla diyalog ve pozitif iletişim halinde olduklarını belirterek bu çerçevede Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile de işbirliği ve iletişim içinde olduklarını ifade ederek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu da SATSO ile birlikte çalışmalarının artarak devam etmesini belirterek,  hizmetler anlamında TÜİK tarafından yapılan araştırmaya göre memnuniyet sıralamasında Sakarya'nın ilk 5'te yer aldığını söyledi. Canbasoğlu, kayıtdışılık konusunda düzenlenen proje yarışmasında Sakarya'nın 2. ncilik aldığı bilgisini vererek Sakaryalıların yaratıcılık ve yenilikçilik anlayışının gelişmiş olduğuna dikkat çekti

 

Haber Tarihi : 13/5/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::