Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve İcra Komitesi Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi İffet Hacıeyüpoğlu Zeki Toçoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileterek, Sakarya'da kadın girişimci sayısının arttırılması nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesine yönelik çalışmalarda destek beklediklerini de ifade etti.

Heyet daha sonra Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurten Canbasoğlu'nu ziyaret ederek Sosyal Güvenlik Haftası vesilesi ile tebrik ettiler. Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgiler alan Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, ilimizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Haber Tarihi : 15/5/2014