Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 23.Meslek Komitesi meslek grubu üyeleri ile yemekli bir toplantıda bir araya gelerek sektörel sorunlar ile ilgili istişarede bulundular

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Akçam, Ömer Arslan, Emrullah Terzioğlu’nun katıldığı toplantıya, 23. Meslek Komitesinden Meclis Üyeleri; Vahap Gün, Metin Yeniçeri, Hüseyin Ür, Komite Başkanı Tebliğ Yeğenoğlu,  ve Komite Üyeleri; Nihat Cinoğlu, Kamil Üstün, Yaşar Yalav  ev sahipliği yaptı.

23. Meslek Grubu Üyesi yaklaşık 100 sektör temsilcisinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkanı Tebliğ Yeğenoğlu komite çalışmaları hakkında ısa bilgiler vererek meslek grubunun sektörel sorunlarını görüşmek ve istişarede bulunmak üzere tertip ettikleri toplantıya katılan üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

23. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Vahap Gün, Komitelerin üyelerle SATSO Yönetimi arasında sorunların çözümü noktasında köprü olduklarını dile getirerek  “Mesleki sorunlarımızın çözümünde ortak hareket etmek önemli.  Bu tür toplantıların sürekliliğini sağlayarak sorunlarımızı dile getirmek ve çözüm yollarını istişare etmek amacındayız. Komitemizle ilgili olarak küçük sanayi sitelerinin yer sorunu ön planda. Bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, SATSO’nun üyelerinden güç aldığını ve üyelerinin menfaati doğrultusunda çalışmalarını yürüttüğünü belirterekYönetim kurulu olarak meslek komitelerinin her zaman yanındayız. Mesleki sorunlarınız ile ilgili sizlerden gelecek talepleri en üst mercilere taşımaya gayret ediyor. Çözümü için takipçi oluyoruz. Bizler birlikte güçlüyüz.” Diyerek üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ağırlıklı olarak makine metal imalatçıları ve geridönüşüm hizmetlerinde iştigal eden üyelerden oluşan meslek gurubu toplantısında üyeler sorunlarını dile getirdiler. Üyeler, sektörel birlikteliğin önemine değinerek üniversite sanayi işbirliğinin gerekliliğine vurgu yaptılar. Toplantı istişarelerin ardından sona ererken katılımcılar birlikteliğe vesile olan organizasyon için SATSO’ya teşekkür ettiler.

 

 

Haber Tarihi : 2/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::