Kösemusul 2. OSB’yi ziyaret etti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Hendek’te faaliyet gösteren 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Bilgin’i ziyaret etti. Sel baskınıyla oluşan durum hakkında Bilgin’den bilgi alan Başkan Kösemusul, “Sayın Başkanımızın şahsında OSB iş dünyasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. SATSO olarak OSB’lerimizin gelişmesi anlamında gereken tüm çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Hendek 2. OSB’yi ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Gün ile görüştü. SATSO olarak gerçekleştirdikleri Fas iş seyahati esnasında 2. OSB başta olmak üzere şehirde yaşanan üzücü olayı takip ettiklerini aktaran Başkan Mahmut Kösemusul, Bilgin’den yaşananlarla ilgili bilgi aldı.  SATSO olarak Sakarya ekonomisi için 7/24 çalıştıklarını belirten Başkan Kösemusul, “Şehrimizde adeta bir afet yaşandı ve tüm yaşananları takip etmeye gayret gösterdik. Sayın Başkanımızın şahsında OSB iş dünyasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. SATSO olarak OSB’lerimizin gelişmesi anlamında gereken tüm çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı. 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Bilgin, Başkan Kösemusul’un gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “OSB yönetimi olarak olay esnasında nöbetteydik. Eksiklerimizi tespit ettik. Gerekeni birlikte yapacağız. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Tarihi : 9/6/2014