Geçtiğimiz günlerde kutlanan Sigorta Haftası etkinlikleri kapsamında afet, kaza, yangın, deprem ve sigorta bilincinin genç nesiller arasında geliştirilmesini amacıyla SATSO 16. Meslek Komitesi, tarafından düzenlenen “Sigorta ve Sigortanın Önemi” konulu resim yarışması sonuçlandı.

İlimizdeki ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen resim yarışmasının ödül töreni SATSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, 16. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Tekneci ve Komite Üyeleri, yarışmaya katılan okulların yöneticileri, öğrenciler ve veliler ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Törende konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul meslek komitelerinin sektörel sorunlara duyarlı ve öncülük eden çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “16. Meslek komitemizin sigorta bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirdikleri örenk teşkil edici bu resim yarışması için tebrik ediyor, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi de bu vesile ile kutluyorum. Ayrıca söz konusu çalışmada işbirliği ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne de teşekkür ederiz.” dedi

SATSO 16. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Tekneci ise yaptığı konuşmada 16. Meslek Komitesi olarak sigorta bilincinin küçük yaşlarda öğretilmesinin önemli olduğunu ve sürekli eğitim ve bilgilendirme ile sigorta bilincini arttırmayı hedeflediklerini dile getirerek “Bu yıl ilk olarak düzenlemiş olduğumuz bu yarışmanın gelenekselleşmesini umuyoruz. Odamız bünyesinde resim yarışmasının düzenlenmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyelerine, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çok kıymetli yöneticilerine, değerli okul müdürlerimiz ve yöneticilerine, konuyu sahiplenip öğrencilerimizin katılımını sağlayan değerli resim öğretmenlerimize ve yarışmayı renklendiren güzel öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yarışmada dereceye giren Ahmet Akkoç Ortaokulu 5/D Sınıfından Beniz Azra Kurtuluş birinci olurken Şehit Ahmet Akyol Ortaokulu 8/F Sınıfından Merve Kabil İkinci ve Ahmet Akkoç Ortaokulu 6/C Sınıfından Ahmet Batuhan Bahçe üçüncülüğe layık görüldü.

Ödül töreninin ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ öğrencilerle birlikte resimleri inceleyerek sohbet ettiler.

 

 

Haber Tarihi : 11/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::