Her yıl geleneksel olarak düzenlenen SATSO Türk Müziği Topluluğu Yaz Konseri, sanatseverlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi…

SATSO 90’ncı yıl kutlamaları kapsamında verilen konser için aylardır SATSO binasında hazırlıklarını yürüten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği Topluluğu’nun  “Yaz Rüzgarı”  adlı konseri,  gerek eser seçimi, gerek sanatçıların çok başarılı yorumu gerek şef Hamdi İtil’in üstün performansı ile unutulmaz konserler arasında yerini aldı.

Ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un yaptığı etkinliğe Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, SAÜ öğretim üyeleri, SATSO Tabii Meclis Üyesi Fethi Sarıoğlu ve sanatsever Sakaryalılar katıldı.

İki bölümden oluşan konserde yaklaşık 40 kişiden oluşan SATSO Türk Müziği Topluluğu 16 eser seslendirdiler.

“Yaz Rüzgarı” konsepti ile organize edilen konserde sanatseverler topluluğu ayakta alkışladı. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul konsere katılan tüm davetlilere şükranlarını sunarken, böyle eşsiz ve nezih bir geceyi organize eden ve sanat şöleni yaşatan SATSO Türk Müziği Topluluğuna da emeklerinden ve gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konserin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam da, Koro adına Şef Hamdi İtil’e çiçek takdim etti.

Haber Tarihi : 12/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::