Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası resmi web sitesi olan www.satso.org.tr adresi, üyelerin ve site ziyaretçilerinin kullanımını kolaylaştırmak ve aranan bilgilere daha kısa sürede erişimi sağlamak amacıyla başlatılan alt yapı çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi.

SATSO Web sayfasının yeni ana sayfasında öncekinden farklı olarak kur hesaplama, ekonomik veriler ve e- satso tabanlı bilgilere daha kolay ulaşılabiliyor. Haber portalı kısmının da güncellendiği sitede en çok okunan haberler, meslek komitesi haberleri gibi detay bilgilere de ulaşabilecek. İlimizde faaliyet gösteren üyelere ilişkin bilgileri edinmek adına SATSO Üye Rehberi Bölümünde sektör başlıkları altında üye listelerine de ulaşılabiliyor.

TABLET Uygulaması

Tablet uygulaması ile de üyelerle iletişimini sürekli kılmayı amaçlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, teknolojinin gerektirdiği koşullarda üyelerinin erişmek istedikleri bilgi ve hizmete en kısa zamanda ve sorunsuz ulaşabilmeleri amacıyla hizmetlerine devam edecek. Googleplay ya da appstore’dan SATSO araması yapıldığında SATSO android uygulaması indirilebiliyor.

SATSO Sanal Pos Uygulamasına Geçti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin teknolojik alt yapı ile işlemlerini online gerçekleştirebilmeleri, Aidat ödemeleri konusunda zaman tasarrufu sağlamak adına sanal POS uygulamasına ile aidat tahsilatına imkan sağladı.

Üyeler, artık aidat ödemesini Sanal Pos kullanarak web sayfamızdan  www.satso.org.tr adresinde E-SATSO Bölümü’nden ya da esatso.satso.org.tr/hemenode adresinden gerçekleştirebilirler.

Haber Tarihi : 16/6/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::