SATSO 7.Meslek Komitesi bir yıllık çalışmalarını değerlendirmek üzere grup üyelerine yönelik bir istişare toplantısı tertip etti.

Yaklaşık 100 üyenin katıldığı ve ev sahipliğini 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri; Adem Bilgen, Faruk Öz, Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi Komite Üyesi Atilla Beyazhan yaptı.

Toplantıya ayrıca SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci ve Günay Güneş ile meclis üyeleri de iştirak etti.

Kahvaltılı toplantıda konuşan Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, göreve geldiklerinden buyana geçen 1 yıllık süre içinde 16 komite toplantısı yaparak 65 karara imza attıklarını belirtti. Yine bu süre içinde üyelere yönelik 10 adet eğitim semineri düzenledikleri bilgisini veren Çatalbaş, sektörle ilgili basında yer alan konulara da dikkat çekti. Çatalbaş yıllık çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdiği konuşmasında üyelerle iletişimi sürekli kılmak adına ve sektörel bilgilendirmeler için birebir ziyaretler ve elektronik haberleşmeye önem verdiklerini dile getirdi.

Yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Komite Başkanı “Her ay bir konuyla ilgili sektörümüze eğitim vererek firmaların gelişimine katkı sunmayı arzuluyoruz. Bu konu ile ilgili bayiliklerini ve satışını yaptığınız ürünlerin temsilcileriyle görüşüp eğitim vermek isteyen firmalardan bize destek olmalarını istiyoruz.” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş ise komite çalışmalarının oldukça verimli olduğunu dile getirerek yönetim kurulu olarak komitelerin üye talepleri ile ilgili her türlü çalışmasına destek vermeye gayret ettiklerini ifade etti. Güneş konuşmasının devamında, Sakarya iş dünyası olarak herkesin gelişen ekonomik düzene göre şekil alması gerektiğini vurgulayarak üyelerin uluslararası ihtiyaçlara cevap verecek kalitede hizmet etmelerinin önemine değindi.

Toplantı üyelerin sektörel sorunları ile ilgili değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 24/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::