Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Badminton Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü III. Türkiye Badminton Turnuvası’na SATSO’nun katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan İl Müdürü Kerem Toprak “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan 38 İlden 312 Sporcu, 107 Eğitmen ve Antrenör katılımı ile gerçekleştirilen turnuva ev sahipliği anlamında oldukça başarılı geçti. Sakarya güzel bir sınav verdi. Turnuvaya katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise “Hepimiz ilimiz ve ülkemiz için en iyisini hayal ediyor bunun için gayret ediyoruz. Bu anlamda ilimizin böyle güzel ve anlamla bir etkinliğe ev sahipliğinden oldukça memnuniyet duyuyor ve devamını bekliyoruz.” dedi.

 Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü III. Türkiye Badminton Turnuvası’na Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarından dolayı teşekkür eden İl Müdürü Kerem Toprak desteklerinden dolayı SATSO Camiası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a bir plaket takdim etti.

Haber Tarihi : 25/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::