Halkbank, Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde kendisine arazi tahsis edilen KOBİ’lerin işyeri inşaatları için Kredi Garanti Fonu (KGF)  ve Ferizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başkanlığında gerçekleştirilen protokol imza törenine Halkbank Kocaeli Bölge Koordinatörü Mustafa Çödek, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Kredi Garanti Fonu Sakarya Şube Müdürü Göksel Gülen ve Halkbank Şube Yetkilileri iştirak etti.

YATIRIMCILARA DESTEK

Protokol imza töreninde konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım Yapan iş adamlarına yönelik gerçekleştirilen protokolün hayırlı olmasını dileyerek iş adamlarının yatırım anlamında güçlenmelerine ve iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik kolaylıklar sunmak adına hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Protokol kapsamında KOBİ’lere tahsis edilen araziler üzerinde inşaatına başlamış ya da hiç aşlamamış iş yerlerinin OSB tarafından onaylı projelerinin inşası için 1 milyon TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak protokol çerçevesinde banka tarafından kullandırılacak kredilerinin kefaletini ise KGF üstlenecek.

İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında Ferizli OSB’deki KOBİ’lere destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Halkbank Kocaeli Bölge Koordinatörü Mustafa Çödek “Organize Sanayi Bölgeleri ile imzaladığı protokollerle o bölgedeki KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiriyor. Sanayinin giderek daha fazla geliştiği Sakarya’da da bu gelişmenin desteklenmesi ve finansman ihtiyaçlarının karşılanması önem taşıyor.

Haber Tarihi : 27/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::