Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ettiler.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma ve işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirterek “Bölge olarak iller arasında çekişmelerden ziyade olumlu ilişkiler geliştirerek bölgemizin sosyo ekonomik anlamda kalkınmasını sağlamalıyız. Bu anlamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile kurduğumuz pozitif iletişim ve işbirliğinden, sahip oldukları tecrübelerden her zaman faydalanıyoruz. MARKA illeri içersinde gelişen birliktelikten oldukça memnunuz her ilin sahip olduğu potansiyele göre gelişimini destekliyor katkılar sağlıyoruz.” dedi.

Fuara Davet

Bölgenin ekonomisi ve tanıtımı için oldukça önem arz ettiğine inandıkları SANTEK 2014 Fuarı hakkında da bilgi veren Başkan Özdağ geçen yıl 10 binin üzerinde katılımcıya ev sahipliği eden fuara bu yıl da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve üyelerinin katılımını beklediklerini ifade etti. Ulusal anlamda önemli olan SANTEK Fuarı’nın önümüzdeki yıldan itibaren uluslararası nitelik kazanacağını belirten KOTO Başkanı Murat Özdağ ağırlıklı olarak otomotiv ve makina metal sektöründen katılımın olduğu fuarın, nitelik itibariyle Sakaryalı firmalar için faydalı olacağını ifade etti.

Bölgesel Gelişim

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın ekonomik durumu ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Kösemusul, konuşmasında “Sakarya ülkemizin büyümesinden daha hızlı büyüyen,  ciddi ekonomik potansiyele sahip önemli bir bölgedir. İlimizin gelişimi için bölgesel iletişimin sürekliliğinin farkındayız. Bu doğrultuda gerek Doğu Marmara Kalkınma Ajansına bağlı illerimiz gerek diğer çevre illerle pozitif iletişimi sürekli kılmak adına gayretlerimiz ve işbirliğimiz devam ediyor. Hizmetin kabul gördüğü bir dönemde, tüm paydaşlarımız, komşu odalarımız ve illerimizle bölgesel gelişimi yükselterek ulusal gelişime katkı sağladığımıza inanıyoruz. Biz; bölge olarak birlikte hareket ediyoruz, bizim gücümüz buradan geliyor, birlikte hareket ederek büyüyeceğiz.” dedi.

SANTEK 2014

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul geçtiğimiz yıl SATSO olarak iştirak etmiş oldukları SANTEK Fuarı’nın üyelerin ürünlerini tanıtmalarının faydalı olacağına inandıklarını belirtti.

Kösemusul üyelerinin her türlü sektörel, ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak, ürünlerini tanıtmaları fuarları ziyaret ederek gelişmeleri takip edebilmelerini sağlamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerinin, bilgilendirmelerde bulunduklarının da altını çizdi.

Haber Tarihi : 12/8/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::