Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek komitesi yönetimi Başkan Murat KORKMAZ, Behlül BAYRAK, Necmettin KIRIK, İbrahim ARABUL, Enes SEVİNDİK, Ahmet ŞEHİT, Şenol SİLİNMEZ, İmdat DELİCAN, Serdar USLU ve Abdullah KARABAY meslek komitesi olarak Sakaryalı Bilişim Meslek mensuplarının Bilişim sektöründeki yeniliklerden bilgi edinmesi amacı ile İstanbul CNR Fuar merkezinde düzenlenen CEBIT Eurasia 2014 Bilişim Fuarına gezi düzenledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek komitesi Meclis üyesi Necmettin KIRIK “ CEBIT Eurasia 2014 fuar gezisinin bilişim firmalarına birçok faydalar sağladığını belirterek, sektörde olan yenilikler hakkında bilgi almamıza ve kendi firmalarımıza da bu yeniliklerden örnek alarak yön vermemiz konusunda da bu tür fuar etkinliklerinin faydalı olduğu düşüncesindeyiz. Ayrıca bu tür etkinliker meslek mensupları arasındaki iletişimin artmasında da yardımcı olmaktadır. Bunun için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek komitesi olarak bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri ile düzenlenen CEBIT Eurasia 2014 fuar gezisine çok sayıda bilişim meslek mensubu katıldı. Sakarya Bilişim Sektör Derneği (SABİDER) üyelerinin de katıldığı fuar gezisinde Sakaryalı bilişim firmaları üretici ve ithalatçı firmalar ile görüşmeler yaparak sektörde ki yenilikler ve yeni ürünler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Dünyadaki birçok ülkesinden üretici firmalarının da katıldığı bilişim fuarında, Sakaryalı Bilişim firmalarının Uzak Doğulu firmalar ile ikili görüşmelerin de yardımcı olması için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek komitesi tarafından gezi gurubunda ÇİN’ce tercüman desteği hizmeti verildi.
Haber Tarihi : 16/9/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::