Türk'ün vatan sevgisini dost-düşman tüm dünyaya gösterdiği ve tarihimize altın harflerle yazdığımız emsalsiz bir zaferi, tarihimizin en şanlı sayfalarından birini coşkuyla kutladığımız bir günde, kendini bilmez bir şahıs tarafından Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na yapılan çirkin saldırı bizleri derinden üzmüştür.

 

 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutladığımız bu coşkulu günde demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün Anıtı'na yapılan bu hain saldırıyı düzenleyen şahsı ve zihniyeti şiddetle ve nefretle kınıyoruz.  

 

 

Ulu önder Atatürk'ün Anıtı'na yapılan bu saldırının zamanlaması zihinlerde farklı düşüncelerin oluşmasına sebep olmuştur.  Dolayısıyla bu saldırıyı aynı zamanda Türk ulusuna yapılmış bir saldırı olarak nitelendiriyoruz.

 

 

Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında Ulu Önder Atatürk'le beraber büyük mücadeleler, şehitler vermiş bir ilin evlatları olarak, Atatürk Anıtı'na karşı yapılan bu çirkin saldırı karşısında vatandaşlarımızın da duyarsız kalmamasını ve gerekli tepkileri vermesini bekliyoruz.

Haber Tarihi : 19/3/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::