SATSO 7. Meslek Komitesi (İklimlendirme Sistemleri ve Sıhhi Tesisatçılar Meslek Grubu)  20 Mart Cumartesi günü düzenlediği toplantıyla Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya geldi. Programda 7. Meslek Komitesi'nin bir yıllık faaliyetleri değerlendirildi.

 

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'un yanı sıra 7. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerinde yoğun ilgi gösterdiği toplantıda,           Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen; göreve geldikleri ilk günden itibaren bir çok çalışmaya imza atıklarını, meslektaşlarının sorunlarının takipçisi olduklarını ve tüm meslektaşlarının rahat çalışmaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

  

Tüm meslek komitelerini önemsediklerini ve çalışmalarını desteklediklerini belirten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim  Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ; “Bir yıl önce göreve gelen ve çalışmalarını aralıksız sürdüren 7. Meslek Komitemiz gerek üyelerinin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmakta gerekse ilimizde doğalgaz kullanımını artırma yönünde yoğun uğraşlar vermektedir. Komitemizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve destek veriyoruz. Meslek Komitemizin başkan ve yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç toplantıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi. Herkesin mutlu olmak için çalıştığını ve mesleğini buna göre seçtiğini ifade eden Özkoç; “başkalarının mutsuzluğu bizi de mutsuz etmektedir. Şimdi birlik olma zamanıdır. Nasıl birlikte büyürüz, ona bakmalıyız. Şimdi anlayış budur. Çalışmalarımızda iyi niyetli ve dürüst olursak, kazancımızda iyi olacaktır. 7. Meslek Komitemiz örnek ve güzel çalışmalara imza atıyor, ” dedi.

 

7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen; göreve geldikleri ilk günden itibaren bir çok çalışmaya imza atıklarını, meslektaşların sorunlarının takipçisi olduklarını, Meslek Komitesinin çalışmalarındaki temel amacın tüm meslektaşlarının rahat çalışmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

 

Haber Tarihi : 22/3/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::