Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde geleneksel olarak yapılan “Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri davetlileri karşılayarak bayramlarını kutladı.

SATSO bahçesinde gerçekleştirilen törene protokol üyeleri yine büyük ilgi gösterdi.
Törene başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 1. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Rektör Muzaffer Elmas, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Meclis Üyeleri, Meclis Eski Üyeleri ve çok sayıda iş adamı ile basın mensupları iştirak etti.

Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen “Bayramlaşma Töreni”nde tüm konuklar birbirileriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkanı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,

“Manevi duyguların yoğun biçimde yaşandığı böylesine özel günlerin iyi niyet ve samimiyet duyguları çerçevesinde hak edildiği şekilde yaşanması düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerimiz bütünlüğümüzün simgesi haline gelmiştir” dedi.  Birlik ve beraberlik, ortak akıl ve istişarenin önemine de değinen Kösemusul, “SATSO, bu şehrin gelişmesinde önemli bir yapı taşıdır. Odamız, üyelerinin ve tüm Sakarya'nın menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadır. Böyle müstesna günler de birlik beraberliğimizi pekiştirmek anlamında büyük önem taşıyor” dedi.

Dini bayramların, Allah'a yaklaşmak gibi ulvi bir mana içerdiğini dile getirerek aynı zamanda insanların birbirlerine yakınlaşmasına da vesile yegane zamanlar olduğuna işaret eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ayrıca, “il protokolümüz, üyelerimiz, eski dönem başkanlarımız, eski ve yeni dönem meclis üyelerimizi böyle özel bir günde yanımızda yakınımızda birlikte görmekten çok memnun olduk. Sakarya’mızın ekonomisi, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatı, sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı ile çok daha güçlenecektir. Kurban Bayramının ülkemize ve dünya insanlarına barış getirmesini,  ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, Sakaryalı hemşehrilerimizin,  ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler temenni ediyorum “ diye konuştu.

Haber Tarihi : 5/10/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::