SATSO Yönetim Kurulu Başkanı  Mahmut Kösemusul ;

 “Üyelerimizin Torba Yasa Avantajından Yararlanması İçin Son Ay’’

Geçmiş aidat borçlarında indirim ve taksitlendirme için geri sayım başladı. SATSO Üye Aidat Borçları için indirim ve taksitlendirmede Son müracaat Tarihi: 01 Aralık 2014

Kamuoyunda Torba Kanun olarak adlandırılan ve geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren  6552 sayılı “İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” ile SATSO üyelerine gelen ödeme kolaylığı için geri sayım başladı. Kanundan yaralanmak isteyen üyeler 01 Aralık 2014 tarihine kadar SATSO’ya dilekçe ile müracaat edebilecekler.

Konunun önemine değinerek detayları hakkında açıklama yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Kanunun yürürlüğe girmesiyle üyelerimiz, SATSO’ya olan geçmiş dönem aidat borçlarını yapılandırabilecek. Bu bağlamda, geçmiş dönem aidat borçlarına isabet eden gecikme zamları yerine Yİ-ÜFE aylık değişim oranları hesaplanacak ve peşin ödemede toplam borç üzerinden % 10 indirim uygulanacak veya taksitle ödenebilecek.  Üyelerimizin Torba Kanun olarak bilinen bu genel indirim ve taksitlendirme uygulamasından 01 Aralık 2014 tarihine kadar Odamıza dilekçe ile başvurarak müracaat etmeleri menfaatlerinedir” dedi.

 

Haber Tarihi : 6/11/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::