Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Kösemusul mesajında Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milletinin bağımsızlık ve istiklale olan inancını yine milletimizle birlikte canlandırdığını ifade ederek şunları dile getirdi:

" Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 76. yılını andığımız bu günde;  Bizlere emanet ettiği demokratik  ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş  'en büyük eser' olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ve  değerlerimizi dün olduğu gibi bugün de savunarak ve koruyarak sahip çıkmaya gayret ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK'ü, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla aniyoruz"

Haber Tarihi : 9/11/2014