Marmara Bölgesindeki başarılı sanayi kuruluşlarımızı ödüllendirmek amacıyla, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ve PwC Türkiye, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. ve CNN Türk koordinasyonunda bu yıl yedincisi düzenlenecek olan, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu”nun başvuruları devam etmektedir.

Bu kapsamda, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu”nun kamuoyuna tanıtılması ve ilgili kuruluşların bilgilendirilmesi amacı ile 17 Kasım 2014 Pazartesi günü Saat 15:30’da, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda bir Basın Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu Basın Toplantısı’na katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
Haber Tarihi : 14/11/2014