Sakarya İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'a iade-i ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü Bilkay, bu ziyaretinin Sakarya'ya atanmasının ardından SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisine yaptıkları hayırlı olsun ziyaretine karşılık bir iade-i ziyaret olduğunu dile getirerek, "Sakarya'nın köklü kurumlarından biri olan ve ilin gelişimi adına başarılı çalışmalar yürüten güzide bir kurum tarafından ağırlanmaktan büyük memnuniyet duydum. Emniyet teşkilatı olarak şehrin önemli dinamiklerinin başında gelen SATSO ile iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “SATSO olarak her zaman İl Emniyet Müdürlüğü ile iyi ilişkiler içerisinde bulunduk. İlimizin gelişimi adına yaptığımız çalışmaların tümünde Emniyet teşkilatımızla işbirliği ve dayanışma içersinde olduk. Bundan sonraki süreçte de  bu işbirliğimiz devam edecektir. Emniyet Müdürümüze bir kez daha Sakarya'da yapacağı çalışmalarda SATSO camiası adına başarılar dilerim.” dedi.

Haber Tarihi : 26/3/2010