Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi üyelerini misafir eden SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, öğrencilerle sohbet etti, tecrübelerini paylaştı. Kösemusul, “Gençler geleceğimiz. Sizler geleceğin başkanları, bilim insanları, doktorları, avukatları, iş adamlarısınız. İcat çıkartan, eski köye yeni adet getiren, taşın altına elini koyan başarılı gençlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi üyelerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Öğrencilerle tanışan, onlarla sohbet eden Başkan Kösemusul, Sakarya’yı, SATSO’yu ve gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Başarılı Gençlere İhtiyacımız Var

Öğrencilerle tecrübelerini de paylaşan Kösemusul, gençlerin yaşamaktan mutluluk duydukları bir Sakarya için şehrin dinamiklerinin hep birlikte çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sakarya’mızı inşallah sizin için hazırlıyoruz. Ancak sizler de başarılar kazanarak bizlerin çalışma azmini daha da kuvvetlendirmeniz gerekir. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği için başarılı olmayı kendine alışkanlık haline getirmiş öğrencilerimize hepimizin ihtiyacı var. Bizim sizlere ihtiyacımız var. O yüzden çok çalışmalıyız, çok çalışmalısınız. Sizler geleceğin başkanları, bilim insanları, doktorları, avukatları, iş adamlarısınız. Siz gelecekteki üye adaylarımızsınız. İcat çıkartan, eski köye yeni adet getiren, taşın altına elini koyan başarılı gençlerimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Mahmut Kösemusul’a teşekkür ederek okullarına davet eden öğrenciler buluşma sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber Tarihi : 18/11/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::